Edustus, Keskinenalue 2.divisioona

NMKY - Karhubasket II  77 - 53

Kampus-Halli

Anssi Loukko

Namika Kokkolan nuori joukkue lähes murskasi Kauhajoen Karhubasketin kakkosjoukkueen. Ottelu oli taputeltu jo ensimmäisen puoliajan jälkeen kun kotijoukkueen johto oli tauolle mentäessä 44-17. Joni Pohjonen oli ilmojen herra ja otti ottelussa yhteensä 20 levypalloa tehden hyvän puolustuksen ohessa 16 pistettä. Kotijoukkueen parhaana palkittu Ossi Karjalainen pelasi hienon pelin puolustaen intensiivisesti ja viimeistellen 15 pistettä. Ottelu ratkesi namikalaisten aktiiviseen puolustukseen. Riistoilla ja syöttökatkoilla juostiin helppoja koreja ja saatiin helppoja heittopaikkoja. Onnistumisia pelissä jokaiselle pelaajalle.

”Ossi Karjalaisen panos oli pelissä lähes täydellinen. Puolustuksessa saatiin pallolle sopivasti painetta, joka aiheutti lukuisia menetyksiä vastustajalle. Hyvä peli nuorelta joukkueelta kokonaisuudessaan, totesi valmentaja Timo Virolainen ottelun jälkeen.