Minipojat jatkaa ilman tappioita
10.11.2019 22:26 Uutiset / Minipojat 08-09

Minit olivat hyvin keskittyneitä kotiturnauksessa

Kokkolan NMKY - Lapuan Korikobrat 51 - 40 (10-11, 18-12, 11-6, 12-11)

Kun kaikki paikalle saapuneet isät saatiin onniteltua, niin pallo ilmaan ja Namikan minipoikien ensimmäinen kotiottelu käyntiin. Kotijoukkue sai tällä kertaa paikalle vain seitsemän pelaajaa, joten edellisen turnauksen aggressiivisuutta ruuvattiin vähän pienemmälle. Kobrat olivat voittaneet omat pelinsä huomattavan paljon suuremmilla pistelukemilla, joten oltiin valmiina kovempaa joukkuetta vastaan. Namikan puolustus toimi kotiturnauksessa luultavasti niin hyvin kuin se tällä hetkellä voi toimia eikä vastustajat liian montaa helppoa koria saaneet. Hyökkäyspään tasapainokin oli Kobria vastaan kunnossa, jota varmasti osaltaan auttoi lapualaisten hyvin organisoitu pelaaminen. Hitaissa hyökkäyksissa Aarnen voimakkaat ajot korille olivat myrkkyä Kobrille. Kun pallo saatiin liikkeelle syöttämällä, saivat Waltteri ja Akseli hyviä onnistumisia omaan pistesarakkeeseen. Hyökkäyspään vaikeilla hetkillä Oton ja Elmon rohkeat ratkaisut saivat valmentajan tuntemaan kylmiä väristyksiä. Namikan pelaaminen rauhoittui ja kehittyi hienosti yhden ottelun aikana. "Tuntuu, et pelataan ihan oikeeta korista", kommentoi Aarne jossain vaiheessa vaihtoon tullessaan. Kobria vastaan koreja tekivät Aarne 14, Waltteri 12, Otto 10, Akseli 7, Elmo 6 ja Sasu 2 pisteen verran.


Kotijoukkueen pojat lähtivät kahden ottelun pituiselle tauolle, jonka aikana Kauhajoen Karhu Basket pelasi Muuramen Urheilijoita ja Kobria vastaan. Ensin Karhu kaatoi Muuramen väkevän tasaisella joukkuepelaamisella lukemin 68 - 47 ja toisessa ottelussa Kobria vastaan karkasi ensimmäisen neljänneksen päätteeksi jo 2 - 17 karkumatkalle. Kobrat kuitenkin taisteli itsensä takaisin peliin, mutta Karhu oli lopussa terävämpi ja voitti ottelun pistein 47 - 54.


Muuramen Urheilijat - Kokkolan NMKY 20 - 91 (8-25, 4-18, 2-26, 6-22)

Turnauksen päätösottelussa Namika sai siis vastaansa isokokoisen Muuramen Urheilijat. Peliin saatiin mukaan yksi pelaaja lisää, kun Tuukan lentisturnaus ehti loppua sopivasti ennen toista ottelua. Yhden lisäpelaajan ja isomman vastustajan vuoksi uskallettiin ja haluttiin nostaa puolustuksen aggressiivisuutta sekä hyökätä mahdollisimman nopeasti. Joukkue toteutti valittua taktiikkaa täydellisesti eikä ottelun voittajasta ollut epäselvyyttä ensimmäisen korin jälkeen. Aarne jatkoi siitä mihin ensimmäisessä ottelussa jäi ja näytti kapteenina mallia miten tilanteet ja ottelu pelataan loppun asti. Aapo teki ottelussa uransa ensimmäiset pelitilannekorit ja riisti palloa hienosti vastustajilta ja antoi vinkkiä joukkuetovereille: "Ottakaa vaan se pallo pois niiltä." Tuukalle oli jäänyt hyvin virtaa lentisturnauksen jälkeen ja parhaiten jäi mieleen suoritus, jossa laittoi pallon koriin paterinomaisesti omasta ohiheitosta. Sasulla alkoi toisessa pelissä heitto putoamaan ja koko joukkue kulutti korisukkaa tasaisesti. Pisteitä Muuramea vastaan tekivät Aarne 23, Sasu 22, Waltteri 10, Akseli 8, Elmo 8, Tuukka 8, Aapo 6 ja Otto 6 pistettä. Kahden viikon päästä reissataan Muurameen, jossa tulee vastaan taas seuraavaksi kovin joukkue.   
Lisää uutisia
Minipojat 08-09
«  Syyskuu   »
Kategoriat