Minipojille Kauhajoelta voitto ja tappio
Julkaistu: 15.02.2020 00.00

Minipoikien kevään toinen turnaus pelattiin Kauhajoella ennen hiihtolomien aiheuttamaa reilun kuukauden ottelutaukoa. Turnaukseen osallistuivat Namikan lisäksi HoNsU White joukkue Jyväskylästä ja kotijoukkue Karhu Basket. Turnauksen ensimmäisessä ottelussa isännät voittivat keskisuomalaiset tylysti 92-52.

HoNsU White - Kokkolan NMKY 47 - 62 (6-11, 16-21, 14-14, 11-16)

Sasu 25, Aarne 16, Waltteri 14, Otto 7

Kokkolan NMKY oli saanut turnaukseen mukaan vain seitsemän pelaaja, joten virheitä piti välttää ja aikalisät käyttää lepohetkien lisäämiseksi. Hieman suunnitelmista poiketen Aarnen virhesarakkeeseen merkittiin heti alkuun kaksi ruksia, jonka vuoksi suoritettiin siirtyminen vaihtopenkille odottamaan seuraavaa jaksoa. Namikalaiset pelasivat kuitenkin läpi ottelun kivanväköistä hyökkäyspeliä ja puolustuskin toimi välillä riittävän hyvin. Toisella puoliskolla HoNsU kiri vielä neljän pisteen päähän, mutta Kokkola viimeisteli terävämmin ja nappasi ottelusta ansaitun voiton. Alun virhevaikeuksien jälkeen Aarne haastoi hyvin ja jakoi palloa korintekopaikkoihin. Waltteri viimeisteli hyvin Aarnen tarjoiluista ja hakemistaan hyökkäyslevypalloista. Sasun ranne oli tässä pelissä oikeassa asennossa ja heitto upposi. Otto käytti tylysti nopeuttaan ja tunkeutui väkevästi vastustajan korille. Aapo, Akseli ja Mikael täyttivät omat paikkansa, josta lopputuloksena oli hieno onnistuminen joukkueena.

Kokkolan NMKY - Karhu Basket 27 - 67 (6-11, 6-18, 4-20, 11-18)

Sasu 8, Waltteri 7, Aarne 6, Akseli 2, Mikael 2, Otto 2

Toinen ottelu turnausjärjestäjä Karhua vastaan alkoi hienosti, sillä Namika oli ensimmäisen neljänneksen puolessa välissä ottelun johdossa. Kauhajoki vei kuitenkin ekan kasin viidellä pisteellä ja kokkolalaisten jaloissa alkoi näkymään selviä väsymisen merkkejä. Toisen jakson alussa virta loppui täysin. Kaksi ottelua peräkkäin seitsemällä miehellä täysikokoisella kentällä oli tänään liikaa, joten Karhu jyräsi voimalla ja rutiinilla läpi, yli ja ohi. Mahtavasti namikalaiset kuitenkin jaksoivat väkisin painaa ottelun loppuun asti ja viimeisellä neljänneksellä päästiin myös kaunistelemaan loppulukemia. Vielä ollaan viivan yläpuolella...