Pari mikrotrilleriä Vaasassa
Julkaistu: 02.12.2019 00.00

Kokkolan NMKY - Karhu Basket I 47 - 44 ja (8-9, 14-12, 6-6, 8-9, 11-8)

Jesper 14, Otso 14, Aatu 7, Atte 6, Eeli 2, Noah 2, Nuutti 2

Namikan mikropojat matkasivat toisen sarjakierroksen avausturnaukseen Vaasaan, jossa vastaan saatiin kaksi Kauhajoen Karhun joukkuetta. Ensimmäinen koitos oli erityisen tiukka ja tasainen vääntö avausheitosta loppuvihellykseen. Ottelua ei saatu ratkaistua varsinaisella peliajalla, joten voittajaa jouduttiin etsimään kolmen minuutin jatkoajalta. Liian jännittävä trilleri päättyi lopulta Namikan kolmen pisteen voittoon. - Pojat pysyivät puolustuksessa omassa pelaajassaan, välillä vähän liiankin hyvin, pohdiskeli päävalmentaja Jari Mutka ottelun ratkaisua kaipaillen samalla kaverin auttamista puolustukseen. - Ottelu oli jo meillä varsinaisen peliajan lopussa, mutta otettiin turhan nopea ratkaisu ja Karhu pääsi viemään ottelun jatkoajalle, hamitteli Mutka. Toki pelikello oli piilotettu ajanottajan puhelimen näytölle, joten viime hetkien ajankäytön optimointi oli haasteellista. Namikan mikrojen whatsapp-ryhmän liveseurannan mukaan jatkoajalla tehtiin pisteitä vuorotellen Karhun tehdessä ensimmäisen korin. Tilanteessa 42-42 Namika joutui rikkomaan ja Karhu viivalle... 42-43... Otso pussittaa toisessa päässä 44-43... Karhulle uudestaan vaparit... 44-44... Atte pääsee scoraamaan 46-44... Namikan puolustus onnistuu... Aatu viivalle 47-44... Vielä yksi stoppi ja W... NAMIKA!!!

Karhu Basket II - Kokkolan NMKY 39 - 46 (16-8, 9-10, 8-12, 6-16)

Atte 26, Jesper 8, Aatu 6, Eeli 2, Noah 2, Nuutti 2

Ihan pikkasen liian nopeasti tuli toinen ottelu jatkoajalle menneen ensimmäisen pelin jälkeen. Toinen karhulauma karkasi toisella jaksolla jo yli kymmenen pisteen johtoon. Eikä tilannetta auttanut yhtään se, että Otso ei pystynyt flunssaisena toista ottelua pelaamaan. Puoliajan lähestyessä Namika alkoi kuitenkin saamaan otetta pelitapahtumiin ja puoliajalle mentiin toiveikkaana Karhun johtaessa 25-18. Toisella puoliajalla Atte otti koko joukkueen leveille hartioilleen ja kantoi Namikan Karhun rinnalle ja ohi. - Jokainen poika onnistui tänään täyttämään oman tonttinsa, tunnusti tyytyväinen päävalmentaja. Viikon päästä jatketaan Lapualla kahta Kobrien joukkuetta vastaan.