Mikrojen ensimmäinen I sarjan turnaus pelattu
Julkaistu: 09.02.2020 00.00

Kokkolan NMKY:n mikropoikien ensimmäinen I sarjan turnaus pelattiin Säynätsalon Lehtisaaressa, jonne myös Karhu ja Salama olivat matkustaneet. Namika pelasi turnauksessa poikkeuksellisesti kolme ottelua matkustuskilometrien vähentämisen vuoksi.

Kokkolan NMKY - Karhu Basket 21 - 57 (7-17, 3-14, 2-11, 9-15)

Otso 11, Jesper 3, Aatu 2, Atte 2, Rony 2, Joona 1

Ensimmäisenä saatiin vastaan Kauhajoen Karhu Basket. Otso tippasi ottelun ylösheitosta pallon hienosti omalle joukkueelle ja suoraan läpiajoon. Tästä läpiajosta olisi kori pitänyt tehdä, sillä tilanteen jälkeen Namikalla ei ollut enää asiaa ottelun johtoon. Karhu pelasi tilanteet kovempaa, vei väkevästi levypallot eikä päästänyt kokkolalaisia helposti omalle korilleen. Pallon saaminen renkaan läpi oli koko ottelun ajan Namikalle vaikeaa, vaikkakin Otso sai väännettyä Karhujen keskeltä tuplanumerot omaan pistesarakkeeseen. Tämä ottelu opetti luultavasti enemmän kuin muutaman viikon treenit yhteensä. Eikä niissä treeneissäkään mitään vikaa ole... =)

Vaasan Salama - Kokkolan NMKY 42 - 34 (16-6, 10-12, 6-10, 10-6)

Jesper 14, Otso 10, Atte 3, Aatu 2, Eeli 2, Rony 2, Nuutti 1

Namika sai heti Karhun raatelun jälkeen pelata Vaasan Salamaa vastaan. Tai, no ehdittiin vähän välipalaa haukata ja todettiin edellisen pelin olevan ohi ja seuraavan ottelun tilanne oli vielä tasan 0-0. Toisen ottelun ensimmäinen neljännes jatkui samaan tyyliin kuin ensimmäinen ottelu, vaikeaa oli. Kokkolan puolustus alkoi toimimaan nyt paremmin joukkueena, jota kautta saatiin vähitellen onnistumisia myös omalla korilla. Vaasaa vastaan Jesper jaksoi taistella puolustuksessa vastustajan tehopelaajaa vastaan ja onnistui samalla hienosti myös hyökkäyspäässä. Viimeisellä neljänneksellä ero oli pitkään kahdessa pisteessä, mutta palloa ei saatu hyvistä mahdollisuuksista huolimatta Salaman sukkaan. Vaasalaiset pääsivät juoksemaan ottelun lopuksi paria vapaata lay uppia ja pisteet Salamalle. Mahtava taistelu ja viihdyttävä ottelu!

Muuramen Urheilijat - Kokkolan NMKY 30 - 41 (6-8, 10-12, 12-8, 2-13)

Otso 10, Atte 9, Joona 8, Nuutti 6, Eeli 4, Aatu 2, Rony 2

Ennen pitkän päivän viimeistä koitosta jo lähes kaikkensa antanut valmennuskaksikko kysyi, väsyttääkö ketään? - EI, oli joukkueen yhteen ääneen huutama vastaus. Ottelu oli myös Muuramen päivän kolmas ottelu, joten kaikin puolin tasatilanteesta tämäkin ottelu aloitettiin. Muurame pelasi hienosti ja ottelu pysyi pitkään tasaisena. Joonan taistelu irtopalloista ja kahdeksan ensimmäisen puoliajan pistettä pitivät vieraat pelissä mukana. Atte rakensi peliä nyt hienosti ja teki samalla itsekin pisteitä. Päivän viimeinen neljännes aloitettiin tilanteesta 28-28, joten loppuun asti saatiin täysillä pelata. Namika jaksoi tällä kertaa paremmin ja vei päätöserän ja ottelu 11 pisteen erolla. NAMIKA!