Mikrojen II sarjaa Muuramessa
16.2.2020 20:16 Uutiset / Mikropojat 10-11

Nuoremmat mikrot tähtäävät eteenpäin...

Namikan nuorempien mikrojen ja supermikrojen yhdistelmä teki Keskisen alueen mikropoikien II sarjan turnausreissun Muurameen. Paikallisen uimahallin huippuhyvässä salissa saatiin pelata suhteellisen tuttua Karhun vastaavaa joukkuetta ja kotijoukkue Urheilijoita vastaan. Tällä kertaa ei sarjapisteitä saatu mukaan, mutta arvokasta kokemusta sitäkin enemmän.

Karhu Basket 2 - Kokkolan NMKY 38 - 22 (14-4, 4-6, 14-3, 6-9)

Noel 7, Noah 6, Rony 3, Alvin 2, Elias 2, Robin 2

Ensimmäisessä ottelussa Namika lähti yrittämään Karhunkaatoa. Kauhajokelaiset saivat peliin vahvan alun ja veivät ensimmäisen erän selvin lukemin. Toisessa erässä vähälukuinen Kokkola sai jutun juonesta kiinni ja pitkälle tauolle mentiin huomattavasti tasaisemmissa merkeissä. Ilmeisesti tauko oli liiankin pitkä, sillä kolmannella neljänneksellä unohdettiin olevamme mukana korisottelussa. Karhu vei taas kolmannen jakson selkeästi. Viimeinen erä päätettiin kuitenkin upeasti rohkealla puolustuspään pelaamisella ja Noelin hienoilla suorituksilla hyökkäyspäässä.


Kokkolan NMKY - Muuramen Urheilijat Keltainen 30 - 54 (6-10, 6-14, 12-12, 6-18)

Rony 10, Noah 8, Robin 8, Alvin 2, Noel 2

Toisessa pelissä kohdattiin kotijoukkue Muuramen Urheilijat. Pojat scouttasivat vastustajia ja totesivat, että ovat vanhempia ja varmaan vaan huvikseen heittelemässä. Valitettavasti näin ei ollut ja se näkyi kentällä varsinkin korien läheisyydessä. Vastustajat veivät molemmissa päissä lähes kakki levypallot, mutta taidollisesti ei juurikaan hävitty kookkaammille muuramelaisille. Suhteellisen hyvän heittoprosentin ansioista pysyttiin pelissä kuitenkin jotenkin mukana. Noah teki muutaman näppärän ajon korin alle ja nosti palloa pussiin. Rony ajeli tuttuun tapaan kovaa oikealta ja laittoi tavaramerkinomaisesti kaukoheitot sisään. Robin ansaitsee erityismaininnan loistavasta joukkutoverien kannustamisesta ja onnistuneista koreista. Robin jaksoi myös uurastaa toisen ottelun jokaisen minuutin vastustajan isompia tähtipelaajia vastaan. Kiitos kuuluu koko joukkueelle; pieni ja pippurinen sakki, joka on jälleen yhtä kokemusta rikkaampi. Kaikki saivat varmasti paljon vastuuta ja sitä uskallettiin myös ottaa.   
Lisää uutisia
Mikropojat 10-11
«  Syyskuu   »
Kategoriat