Minipoikien sarja-avaus Kokkolassa
Julkaistu: 10.10.2020 00.00

Kokkolan NMKY - Äänekosken Huima 29 - 56 (8-15, 10-8, 2-22, 9-11)

Akseli 6, Jesper 6, Rony 5, Aatu 4, Otso 4, Eeli 2, Joona 2

Namikan minipojat saivat keskisen alueen I divarin sarja-avauksessa vastaansa Äänekosken Huiman. Edellisestä sarjapelistä olikin jo vierähtänyt puoli vuotta, joten ottelun alku oli molemmilta joukkueilta vähintäänkin tunnustelevaa. Ensimmäisellä puoliskolla Huima oli ykköspelaajansa ja organisoidumman hyökkäyspelinsä vuoksi hieman vahvempi ja oli puoliajalla viiden pisteen johdossa lukemin 18 - 23. Kolmas jakso oli kotijoukkueelle jokseenkin synkkä. Keskisuomalaiset veivät erän nimiinsä 20 pisteen erolla eikä viimeisellä neljänneksellä tarvinnut enää miettiä mihin avausottelun pisteet menevät. Namika pelasi onneksi pirteän viimeisen erän ja tappiosta huolimatta ottelusta jäi hyvät fiilikset toista ottelua ajatellen.

Kotijoukkueen pelien välissä Kauhajoen Karhu pelasi ensin Muuramen Urheilijoita vastaan, jonka se voitti lukemin 55 - 42. Turnauksen kolmannessa ottelussa Karhu joutui kokemaan kotijoukkueen tavoin äänekoskelaiset vahvemmiksi, ottelun lopputulos 52 - 36 Huimalle.

Muuramen Urheilijat - Kokkolan NMKY 36 - 46 (8-16, 9-8, 10-8, 9-14)

Jesper 14, Aatu 10, Akseli, 6, Atte 6, Joona 6, Otso 4

Päivän viimeinen vääntö väännettiin Namikan ja Muuramen välillä. Joukkueet ovat aina pelanneet mukavan tasaisia otteluita ja nytkin pelin olisi voinut voittaa kumpi tahansa. Namikan ensimmäinen jakso oli päivän parasta pelaamista, pallo ja miehet liikkuivat sekä tehtiin oikeita ja suoraviivaisia ratkaisuja. Ekan kasin jälkeen hyvät ja toimivat asiat kuitenkin vähitellen unohtuivat ja Muurame tuli peliin mukaan. Toisella puoliajalla Muurame kävi pisteen päässä, mutta kotijoukkue pystyi kuitenkin vastaamaan Urheilijoiden prässiin ja nappasi kaksi sarjapistettä Kokkolaan.