Lauantai Lapualla
Julkaistu: 14.01.2019 00.00

Keskisen alueen supermikrojen kolmas sarjaturnaus pelattiin lauantaina tusinantena tammikuun päivänä ja turnausjärjestäjän vuorossa oli Lapuan Kobrat. Karhu ja Kobrat aloittivat turnauksen ja pelasivat (taas) huippujännittävän keskinäisen ottelun, jonka Karhu sai käännettyä omakseen yhden pisteen erolla. Karhu jatkoi kentällä toiseen matsiin ja Namika valtasi Lapuan lämmittämän vaihtopenkin. Kokkola aloitti ottelun hienosti ja säntäsi Karhulta toisella jaksolla jo kahdeksan pisteen karkumatkalle. Karhu kuitenkin murisi niskaan leveänä rintamana ja siirtyi pisteen johtoon ennen viimeistä kasia. Viimeisellä neljänneksellä kokkolalaisten energia loppui ja Kauhajoki karkaisi voittoon lukemin 36-23.

Ottelujen välissä pikaisesti keitetyt käärmekeitot eivät tällä kertaa tehonneet, ilmeisesti vastustajalla oli parempi resepti pelikirjassaan. Kobrien ensimmäisen neljänneksen vahva pelaaminen oli myrkkyä namikalaisille ja eroa syntyi 14 pisteen verran. Ottelun lopussa toki tulostaululla oli tuo samainen ero ja asiantuntevassa kastomossa todettiinkin ottelun tasoittuneen ekan jakson jälkeen. Supersisukkaasti namikalaiset jaksoivat loppuun asti vääntää, lopputulos kotijoukkueelle 24-10.

Kotimatkalla Aatu vielä mietiskeli miten ei oikein tänään jaksettu. Kotiin Kokkolaan unohtunut urheilujuoma todettiin syypääksi energian loppumiseen, koska juomaahan olisi voinut tarjota kaikille joukkuetovereille. Ensi kerralla pitää kyllä muistaa ottaa pullo matkaan...