Paikka Final Fouriin varmistettu
Julkaistu: 16.02.2019 00.00

Namikan minipojat varmistivat jo ennen viimeistä sarjaturnausta paikkansa Keskisen Alueen kakkossarjan lopputurnaukseen. Jäljellä olevat ottelut määrittelevät missä sarjan Final Four pelataan.

Viljami screenaa...Sasu heittää...

Tällä kertaan ensimmäinen ottelu oli kotijoukkuetta vastaan, joka pelasikin hyvin kotisalissaan. Vieraileva NMKY oli kuitenkin terävämpänä ainakin puolustuspäässä, jonka kautta päästiin lukuisiin vastahyökkäyksiin. Hitaissa hyökkäyksissä joukkuepelaamisesta nähtiin pieniä välähdyksiä, joten suunta on oikea. Lopputulos ONMKY - KoNMKY 36 - 60 (23 - 34) ja tehoja Jesselle 16, Aarnelle 15, Jakelle 9, Sasulle 6, Mikaelille ja Onnille 4 sekä Pertulle, Waltterille ja Viljamille 2 pisteen verran.

Jesse tarjoilee heittopaikan...Onni nostaa varmat pisteet...

Viiden minuutin tauon jälkeen siirryttiin Lapuan Kobrien kimppuun. Hieman arvelutti poikien jaksaminen varsinkin, kun Perttu joutui loukkaantumisen vuoksi istumaan toisen ottelun vaihtopenkillä. Onneksi huoli oli turhaa, sillä puolustus pysyi hyvällä tasolla ja palloa saatiin pelattua hienosti vapaisiin korintekopaikkoihin. Kobrat kaatuikin yllättävän selvästi lopputuloksen ollessa Kokkolalle 80 - 16 (41 - 8). Tämän pelin pistesaldot: Jesse 30, Sasu 18, Aarne 14, Jakke 6, Onni ja Waltteri 4 sekä Mikael ja Viljami 2 pistettä.

Mikael vauhdilla korille...Jesse korkeimmalla...