Mikrot jatkaa tappioitta
Julkaistu: 17.03.2019 00.00

Namikan mikropoikien ensimmäinen ottelumatka Pohjanmaan ulkopuolelle tehtiin Muuramen Urheilijoiden järjestämään turnaukseen. Tällä kertaa otteluissa oli jo vähän panostakin mukana, sillä hyvillä peliesityksillä oli mahdollisuus saada lopputurnaus pelattavaksi kotisaliin. Turnauksen avausottelussa Lapuan Kobrat yrittivät haastaa Muuramen, mutta kotijoukkue otti selvän voiton lukemin 62-20.

Namika sai ensin vastaansa hyvin lämmitetyt Kobrat. Pitkä matka ei ollut onneksi jumittanut kuin valmentajien jalat ja erittäin tasaisella koko joukkueen onnistumisella voitto Kokkolaan lopputuloksen ollessa 18-53 (7-26). Ottelusta nostettava Otson loistava onnistuminen hyökkäyspäässä, jonka tuloksena joukkueen korkeimmat pisteet ja oma piste-ennätys! Pisteet jakautuivat mukavan tasaisesti: Otso 13, Akseli ja Otto 9, Aatu ja Elmo 8, Atte 4 ja Jesper 2 pistettä.

Pienen välipalan ja perusasioiden kertauksen jälkeen lähdettiin haastamaan kotijoukkuetta. Ottelu oli juuri niin tasainen kuin ennalta osattiin odottaa ja ensimmäisen jakson jälkeen tilanne olikin tasan 7-7. Toisella ja kolmannella jaksolla Namikan pojat saivat rakennettua muutamia näyttäviä hyökkäyksiä ja riistoista taisteltiin arvokkaita läpiajoja. Viimeisellä neljänneksellä Muurame tuli vielä pelottava lähelle, mutta namikalaiset kestivät ja tulostaulu kertoi lopputulokseksi 27-32 (10-17). Akseli ja Otto taiselivat mahtavasti kotijoukkueen tehopelaajaa vastaan ja muutenkin puolustus toimi mainiosti. Asiantuntevat katsomovalmentajat toki veikkasivat, että pojat saattavat tulevissa treeneissä harjoitella jonkin verran normaalia enemmän pallon saamista renkaan läpi. Nyt pelivälinettä sukkaan saivat Elmo 13, Akseli 7, Otto 6, Jesper 4 ja Otso 2 pisteen edestä.

Turnauksen tulokset siis tarkoittanevat sitä, että emme tällä kaudella pääse toista kertaan matkaamaan Keski-Suomen puolelle vaan joudumme pelaamaan mitalipelit kotisalissamme. Onneksi kilometrejä on vielä paljon edessäpäin...