Historiallinen pronssikausi
Julkaistu: 26.03.2019 00.00

Historiallinen pronssikausi

Pronssikaudella tyypillisesti harrastettiin korien metsästystä, levypallojen keräilyä ja myös virheitä kalastettiin... eiku se pronssikausi olikin vähän aiemmin... Nyt Namikan SuperMikrot saivat valmiiksi ensimmäisen luvun omassa historiikissaan eikä tarina olisi paljon paremmin voinut alkaa. Reilun puolen vuoden aikana tapahtunut muutos ensimmäisen harjoituksen ja kauden päätöspelin välillä on tietenkin valtava ja tässä ajassa kuljettu matka onkin noin puolen valovuoden mittainen.


Kausi aloitettiin mahtavasti ja kahden kierroksen jälkeen oltiinkin sarjakärjessä. Vaikka joulutauon jälkeen pelit eivät menneet tuloksellisesti suunnitelmien mukaan, niin joukkueen sisällä tasoerot kaventuivat ja yksilötasolla kehitystä tapahtui. Päävalmentaja ymmärsi vasta peiliin katsomisen jälkeen yksinkertaistaa harjoituksia, joka näkyikin viimeisessä turnauksessa selvästi rohkeampana pelaamisena. Viimeisen pelin viimeisen neljänneksen huikea kiri oli hieno huipennus, vaikka voitto jäikin kolmen pisteen päähän.



Huhtikuu vielä pelaillaan harjoitusvuoroilla ja katsotaan saataisiinko jostain vielä keväälle treenimatsia aikaiseksi. Vanhemmille valtava KIITOS kaikesta avusta ja talkootyöstä kauden aikana!!!


Seuran uusimmat

LASTEN- JA NUORTEN KORIPALLOSEURA KOKKOLASTA


All Rights Reserved. Copyright © 2022 YMCA Kokkola.