Sarjaottelut alkavat
Julkaistu: 16.10.2019 00.00

Sarjaottelut alkavat

Kaudella 2019 - 2020 Kokkolan Namika osallistuu koripalloliiton Keskisen alueen sarjoihin neljän joukkueen voimin. Poikien puolella mennään samoilla kolmella tiimillä kuin viime vuonna ja tyttöjen puolelle saatiin mukaan mikrotyttöjen joukkue.

Pienimpien ryhmässä eli supermikroissa pelaavat pojat ovat 2012 syntyneitä ja nuorempia. Mukana on myös tarhaikäisiä, joten koriksen harrastamisen voi aloittaa jo hyvinkin nuorena. Namikan sm-joukkueen uuden valmennuskolMikon ilmeet olivat alkuun harjoituksissa tuskaisen huolestuneita. Ilmapiiri rentoitui huomattavasti, kun triolle selvisi ettei kirjainyhdistelmä sm tarkoitakkaan Suomen mestaruutta. Viime kauden joukkueesta vain neljä poikaa siirtyi vanhempaan ikäryhmään, joten jonkin verran pelikokemusta joukkueesta jo löytyy. Alkavalla kaudella joukkueen tavoitteena on päästä mitalin makuun viime kauden tapaan. Syksyllä muuten testataan supermikrojen sarjassa 4 vs 4 pelaaminen.

Supermikrojen treeneissä riittää vauhtia...

Namikan joukkueista mikropojat aloittavat kautensa ensimmäisenä, kun tulevana sunnuntaina Vaasan Salama tulee vierailemaan yksittäiseen otteluun Torkinmäen koululle. Joukkueen pelaajista puolet ovat viime kauden mikroja ja puolet viime kauden supermikroja ja myös uusia poikia on tullut mukaan! Myös mikrojen vamennus on siirtynyt tuoreelle kaksikolle, jonka vahvuuksiin kuuluu ainakin kaksikätisyys ja -kielisyys. Valmennuksen raportin mukaan kauteen valmistautuminen on mennyt ilman suurempia mutkia eikä kukaan ole traumoja saanut. Kaksi kertaa ehdittiin jo minipoikiakin haastaa pelailun merkeissä.

Mikrot valmistautuu minien haastoon...

Kolmas ja kokenein poikajoukkue minipojat osallistuu ensimmäistä kertaa Keskisen alueen I divisioonaan, joten aikaisempaa kovempia pelejä on luvassa. Treeneissä on ollut hyvä meininki ja kehitystä on tapahtunut, mutta pelejä olisi jo päästävä pelaamaan. Vielä joudutaan kuitenkin pari viikkoa odottamaan, sillä minit aloittavat kautensa turnauksella Oulussa marraskuun ensimmäisenä sunnuntaina. Vähän päästiin jo fiilikseen, kun syyslomalla pelattiin ensimmäistä kertaa 5 vs 5 mikropoikia vastaan.

Minit valmistautuu mikrojen haastoon... =)

Uutena joukkueena Kokkolaan kaudelle 2019-2020 saatiin mikrotyttöjen joukkue! Mahtava homma! Viime kaudelle Namikalla oli kerran viikossa tyttöjen koriskerho, joten jonkin verran lajitaitoja on ehditty jo harjoitella. Ja mikäs on harjoitellessa, kun valmennuksesta löytyy uskomaton määrä kokemusta ja tietotaitoa kahdessa sukupolvessa. Tytöt aloittavat omat pelinsä reilun viikon päästä Lapualla.

Seuran uusimmat

LASTEN- JA NUORTEN KORIPALLOSEURA KOKKOLASTA


All Rights Reserved. Copyright © 2022 YMCA Kokkola.