Mikropojat aloittivat voitokkaasti
Julkaistu: 06.11.2017 00.00

Mikropojat aloittivat voitokkaasti

Ensimmäinen kerta on joskus vaikea, mutta sitä se ei ollut Namikan mikropojille Keskisen Alueen II sarjan avausturnauksessa Vaasassa. Turnauksen ottelut olivat samalla poikien ensimmäiset viralliset pelit, joten olotila oli jännittyneen odottava. Tai siis ainakin valmennustiimin puolella. Onneksi kentälle menivät kuitenkin pelaajat, joiden otteet olivat ensimmäisestä hetkestä alkaen kaikkea muuta kuin jännittyneitä. Ehkä parasta peleissä olikin juuri se, että pojat pelasivat omien taitojensa mukaisesti ja välillä vähän niiden ylikin.

Molemmat ottelut pelattiin Lapuan Korikobria vastaan, joka on mukana sarjassa kahdella joukkueella. Ottelut olivat melko samanlaisia Namikan ottaessa heti alusta alkaen ohjat omiin käsiinsä. Peleihin otettiin kaksi tavoitetta, puolustuksessa piti löytää nopeasti oma mies ja pitää hänet joko pallottomana tai estää pallollisen korille pääsy, hyökkäyksessä haluttiin mennä kovaa korille. Hyökkäyspään tavoite täyttyi enemmän kuin hyvin, sillä kerta toisensa jälkeen saatiin teräviä ajoja korille ja pisteitäkin tuli mukavasti. Ottelujen edetessä huomattiin, että palloa saatiin korille myös syöttämällä. Puolustuspäässä se oma mieskin löytyi, ainakin välillä...

Levypalloista ja riistoista päästiin siis jatkuvasti kuljettamaan vastustajan korille. Korilleajoista hyvin tekivät pisteitä mm. Aarne, Onni-Ilmari, Luka, Waltteri ja Sasu. Lay up yrityksistä taisi kuitenkin vielä suurempi osa pomppia korirenkaasta ulos, mutta levypalloissa oltiin kiinni terävästi koko joukkueen voimin. Erityisen hyvin hyökkäyspään levypalloja kävivät napsimassa Akseli ja Jakke, joka tekikin myös kivasti pisteitä kakkospalloista. Ajoittain saatiin myös syötettyä palloa hienosti korin alle varsinkin Jakelle, joka olikin molempien matsien pisterohmu. Aatu ja Viljami jäivät vielä tällä kertaa ilman pisteitä, mutta täyttivät paikkansa erinomaisesti. Aatu otti puolustuspään roolia hankkien kiistapalloista useita pallonhallintoja Namikalle. Viljami haki tärkeitä levypalloja ja antoi hienoja syöttöjä korintekopaikkoihin.

Avauspelissä Kobrien mustat kaatuivat lopputuloksella 71 - 13. Pisteitä tekivät Jakke 24, Waltteri 10, Aarne 10, Sasu 8, Akseli 8, Luka 7 ja Onni-Ilmari 4. Toisessa ottelussa valkoiset Kobrat pistivät hanakammin vastaan lopputuloksen ollessa 52 - 14 Namikalle. Korintekoon osallistuivat Jakke 22, Aarne 11, Onni-Ilmari 8, Waltteri 4, Luka 4 ja Sasu 3 pisteellä.


Seuran uusimmat

LASTEN- JA NUORTEN KORIPALLOSEURA KOKKOLASTA


All Rights Reserved. Copyright © 2022 YMCA Kokkola.