Seitsemän veljestä Oulussa
Julkaistu: 17.11.2018 00.00

Minipojat matkasivat seitsemän pojan voimin Ouluun kauden ensimmäiseen vierasotteluun paikallista Namikaa vastaan. Kauden avanneen kotiturnauksen perusteella arveltiin, että ottelu tulee olemaan erittäin tasaväkinen. Alle saatiin hyvä herättävä lämmittely ja oltiin alusta asti valmiina pelaamaan.

Aloitusheitossa Jakke...

Koko ensimmäinen puoliaika oli täysin tasaista vääntöä ja koreja tehtiin vuorotahtiin. Molemmat kasit menivät vierailijoille kahdella pisteellä, joten puoliajalle siirryttiin Kokkolan Namikan johdossa pistein 16 - 20. Tauolla, kuten koko ottelun ajan, pyrittiin keskittymään kärsivälliseen puolustuspelaamiseen.

Aarne lentää korille...

Kolmannella jaksolla takamiehinä pelanneet Sasu ja Aarne alkoivat löytää korin alta syötöillään Jaken, joka käytti kokoaan hyödyksi ja viimeisteli pisteitä hyvällä prosentilla. Puolikuntoinen sentteri tekikin yli puolet sinipaitaisten pisteistä toisella puoliskolla. Parhaimmillaan vierasjoukkue oli kahdentoista pisteen karkumatkalla ja voitto näytti selvältä.

Waltteri upottaa kaksi pistettä...

Väsymys alkoi kuitenkin hiljalleen näkymään seitsemän sepän sisukkaassa sakissa ja oululaiset kirivät eroa kiinni. Loppuun saatiin vielä trillerimäisiä piirteitä, mutta saavutettu etumatka pysyi ja kello pelasti vierailijat. Lopputulos lopulta niukasti vierailevalle Namikalle 38 - 42. Pöytäkirjaan merkittiin Jakelle 16, Sasulle 10, Waltterille 8, Aarnelle 4 ja Pertulle 4 pistettä.