Mikropojat Lapualla
Julkaistu: 24.11.2018 00.00

Namikan mikropojat matkustivat marraskuun viimeisenä lauantaina Lapualle paikallisten Kobrien vieraaksi. Ensin vastaan mateli Kobrien Musta joukkue, jonka pelaajat olivat lähinnä mikrojen nuorempaa ikäryhmää. Päävalmentaja oli omassa palaverissaan sopinut olevansa tapojensa vastaisesti huutamatta ohjeita kentälle. Lupaus taisi kestää toiselle puolikkaalle asti. Itse ottelu alkoi kotijoukkueen hallinnalla ja ehkä hieman yllättäen namikalaiset olivat lievässä horroksessa. Ensimmäisellä erätauolla muistutettiin puoltustuksesta ja irtopalloihin menemisestä. Kokkolan poikien otteet terävöityivätkin selvästi toisella neljänneksellä ja Namika siirtyi ottelun johtoon. Toinen puoliaika mentiin lähes tasatahtiin, mutta lopussa pallo pomppi paremmin rannikon pojille ja ottelu päättyi lukemin 32 - 38. Hieman huolellisemmalla viimeistelyllä pisteitä olisi saattanut olla jokusen kymmentä enemmänkin.

Aatu ajaa korille...

Vartin tauon jälkeen syöksyttiin Valkoisten Kobrien kimppuun. Okei, ei ehkä syöksytty, sillä nyt liukkaisiin Kobriin ei saatu kunnolla otetta ja vastustaja livahti liian usein ja helposti Namikan korille. Pallo ei toisessakaan pelissä halunnut mennä lukuisista yrityksistä huolimatta kotijoukkueen koriin. Vasta päivän viimeisellä neljänneksellä korinteko alkoi sujumaan meille ominaisella tavalla, jossa tehtiinkin yli puolet tämän ottelun pisteistä. Toisessa pelissä kylläkin mentiin selvästi kovemmin tilanteisiin ja puolustettin fiksummin, joten taas mentiin kuitenkin ainakin yksi askel oikeaan suuntaan.

Lapualla saatiin yllätyspalkinnot. Kiitos!

Pisteitä Kokkolan Namikalle tänään tekivät Aatu, Akseli ja Elmo 16 pistettä sekä Aapo 10 pistettä.