Kiistapalloja ja jauhelihakeittoa
Julkaistu: 03.12.2018 00.00

Kiistapalloja ja jauhelihakeittoa

Vain viikkoa aiemmin avattiin supermikrojen Keskisen alueen sarja Kokkolassa ja nyt oli Kauhajoen vuoro olla turnausjärjestäjä. Turnauksen ensimmäisessä ottelussa Lapuan Korikobrat voittivat Karhu Basketin upean tasaisen taistelun jälkeen vasta jatkoajalla. Sali, Kobrat ja tunnelma oli siis lämmitetty täydellisesti toista ottelua varten. Vaikka turnausten välissä ollut tunnin mittainen harjoittelutuokio ei ollutkaan mennyt aivan täydellisesti, niin jotain oli kuitenkin tapahtunut. Jokainen oli kasvanut isommaksi ja rohkeammaksi avausturnaukseen verrattuna. Onnistumisia saatiin mahtava määrä kaikille ja meno oli sen mukaista. Ehkä jatkoaika ja toinen ottelu putkeen hieman tylsytti Kobrien puremahampaita, sillä Namika sai puristettua ottelusta niukan voiton.






Pikaisen evästyksen jälkeen salin teemaväri vaihtui oranssiksi ja vastaan asettui kotijoukkue Karhu Basket. Sinipaitaiset namikalaiset eivät kuitenkaan vastaväriä säikähtäneet, vaan jatkoivat hienoja otteita toisessakin ottelussa. Taas saatiin uusia nimiä korintekijöiden joukkoon. Vaikka kaikki eivät vielä päässeetkään korien makuun, niin jokainen sai ainakin kiistapallotilanteita aikaiseksi. Eniten hommia päivän peleissä taisikin olla pallonhallinnan suuntanuolen kääntäjällä. Vierailevat viikarit saivat otteluun hyvän startin ja pääsivät heti pienelle karkumatkalle, joka hiljalleen kaventui pelin edetessä, mutta piti kuitenkin loppuun asti.






ISON ISO kiitos järjestäjille hyvästä tunnelmasta ja maukkaasta jauhelihakeitosta ottelujen jälkeen. Vatsa täynnä oli huomattavan paljon mukavampi lähteä ajelemaan kotia kohti. Vielä yhdet treenit ja sitten ansaitulle joulutauolle!!!

Seuran uusimmat

LASTEN- JA NUORTEN KORIPALLOSEURA KOKKOLASTA


All Rights Reserved. Copyright © 2022 YMCA Kokkola.