MU14 joukkueelle avaustappio Kauhajoelta
Julkaistu: 09.11.2021 00.00

MU14 joukkueelle avaustappio Kauhajoelta

Namikan U14 pojat lähtivät tappiottomina turnausreissulle Kauhajoelle, missä pelattiin ottelut HoNsU:n Valkoisia ja kotijoukkue Karhua vastaan. Jyväskylän HoNsU:a vastaan otliin pelattu edellisenä viikonloppuna Kokkolassa, mutta Karhu kohdattiin tällä kaudella ensimmäistä kertaa.

HONSU WHITE - YMCA KOKKOLA 33 - 74 (8-17, 7-20, 8-13, 10-24)

Aatu 14, Mikael 13, Akseli 11, Jesper 9, Aapo 8, Waltteri 8, Atte 7, Nuutti 4

Jyväskylän HoNsU oli siis tuttu vastustaja viikon takaa ja ehkä siksi kaikki pelasivat rohkeasti ja hienosti joukkueena. Onnistumisia tuli tasaisesti kaikille eikä ottelun voitosta tarvinnut käydä kovaa taistelua.

KARHU BASKET - YMCA KOKKOLA 54 - 52 (11-12, 23-10, 7-20, 13-10)

Akseli 16, Mikael 16, Atte 14, Waltteri 4, Aapo 2

Isäntäjoukkue Karhua vastaan oli tarkoitus pelata aggressiviisesti painostamalla pallollista pelaajaa vaihtelemalla puolustusmuotoja. Karhu sai kuitenkin maltillisesti purettua Namikan prässipuolustuksen ja varsinkin toisen jakson hyvällä pelillä kotijoukkue karkasi 12 pisteen johtoon. Puoliajalla puolustusta muutettiin passiivisemmaksi ja se tuottikin tulosta. Hyökkäys saatiin samalla järkevämmäksi ja Namika kiri eron kiinni ja siirtyi ottelun johtoon. Viimeinen neljännes oli vierailijoiden hallinnassa viime hetkille asti, mutta loppuhetkien uutta tilannetta ei vielä taktisesti hallittu. Positiivista joka tapauksessa mahtava nousu tappioasemasta ja arvokasta kokemusta tiukan ottelun loppuhetkistä.


Seuraavana viikonloppuna jatketaan Muuramessa kotijoukkue Urheilijoita ja Lapuan Kobrat Mustaa vastaan. Syyskausi joudutaan pelaamaan loppuun ikävästi ilman joukkueen moottoria, sillä Akselin heittokäden keskari jouduttiin laittamaan pakettiin, jonka saa avata vasta jouluna muiden pakettien yhteydessä.

Seuran uusimmat